• NJEMAČKI JEZIK - mr.sc. germanistike daje poduke i vrši prijevode
  • NJEMAČKI JEZIK - mr.sc. germanistike daje poduke i vrši prijevode
  • NJEMAČKI JEZIK - mr.sc. germanistike daje poduke i vrši prijevode
  • Nemoj propustiti priliku!

NJEMAČKI JEZIK - mr.sc. germanistike daje poduke i vrši prijevode

Cijena
11 €
Šifra oglasa: 39503575

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb, Maksimir, Srebrnjak

Opis oglasa

PROFESORICA GERMANISTIKE i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti na području njemačke književnosti.
Imam 30 godina iskustva u prevođenju, podučavanju na svim razinama znanja kao i u održavanju tečajeva. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu s dozvolom Ministarstva obrazovanja. Radim kao prevoditeljica i tumačica na području prava, financija, IT-a i osiguranja. Ako razmišljate o načinu učenja njemačkog jezika uzmite u obzir mnoge prednosti koje vam pruža individualna nastava - možete pitati sve što vas zanima i izvan redovnih termina poduke, moja je pažnja na satu usmjerena samo na vas, plan i tempo rada oblikujem prema vašim potrebama i predznanju. Termine birate sami kako ne biste bili pod pritiskom vremena i drugih obaveza, a možete učiti i iz udobnosti vlastitog doma (online nastava). Zbog svih navedenih čimbenika gradivo je moguće savladati mnogo brže, ležernije i temeljitije nego što je to slučaj na grupnim tečajevima. Polaznici dobivaju prikaze gramatičkih cjelina koje sam izradila za potrebe održavanja nastave, video prezentacije, razne zadatke i preglede vokabulara. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno i na lako razumljiv način, a radim prema vrlo kvalitetnim udžbenicima za polaganje ispita i dobivanje certifikata.
Kako biste stekli dojam koliko je u stvari malo sati potrebno za savladavanje pojedinog stupnja u individualnom radu na satovima po 60', a koliko na tečajevima na satovima po 45' navodim očekivano trajanje:
MODUL A1 (8 lekcija - 27 x 60', na tečaju A1.1 70x45'; A1.2 70x45')
MODUL A2 (10 lekcija - 40 x 60', na tečaju A2.1 70x45'; A2.2 70x45')
MODUL B1 (12 lekcija - 55 x 60'; na tečaju B1.1 70x45', B1.2 70x45', B1.3 70x45').
Za module B2, C1 i C2 ne mogu dati projekciju, no ako je učenik radio sa mnom prethodne stupnjeve, napredujemo zaista vrlo brzo. Stvarno trajanje pojedinog modula ovisi ipak isključivo o vašem radu i zalaganju, jer je učenje stranog jezika u odrasloj, u odnosu na dječju dob, jednostavno drugačiji proces koji pretpostavlja ne samo odgovoran i stručan pristup nastavnika, već i marljiv rad polaznika. U protivnom ne možete očekivati zadovoljavajuće rezultate. Važno je također da je nastavnik profesor jezika koji izvrsno poznaje gramatiku i može ju objasniti, a ne samo izvorni govornik s kojim biste samo vodili konverzaciju, bez da u stvari znate što i zašto tako kažete. Dakle, iako i vi odlično govorite hrvatski jezik, ne možete ga podučavati. Stoga od samog početka učenja naglasak stavljam i na konverzaciju i na učenje gramatike, jer je samo na taj način stečeno znanje kvalitetno i možete ga primijeniti u novim situacijama. Na višim se stupnjevima manjkavo znanje gramatike pokazuje kao velik nedostatak kojeg je jako teško ispraviti. Želite li bez dostatnog poznavanja gramatike (razina B2) raditi isključivo na konverzaciji, a to je mnogima vrlo primamljiv način učenja jer misle da će im jezik sam od sebe ući u uho budu li samo pričali i to najčešće ipak vrlo pogrešno, u velikoj ste zabludi. Njemački nije jednostavan jezik, no ima svoja čvrsta pravila i na mnogo se toga mora paziti te je nužno od početka stvarati kvalitetne temelje. U suprotnom samo gubite vaše dragocjeno vrijeme, a i novac. Konverzaciju radimo obavezno, ali na razini i u granicama stupnja na kojem se nalazite. Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu. Moji učenici postižu izuzetno visoke rezultate što svjedoči o njihovoj odličnoj pripremljenosti.
Cijena za sat 60' - A1 / 11 EUR , A2 / 12 EUR , B1 / 13 EUR , B2 / 14 EUR , C1 i C2 15 EUR .
Za učenike sat 45' - 9 EUR
Komentare na moj rad pročitajte na linku https://tinyurl.com/moje-instrukcije
Možete pogledati i moj YouTube kanal @NatalijaKornhauser

Dodatne informacije

Njemački jezik

Njemački jezik poduke i instrukcije
Pripreme za polaganje ispita Goethe Zertifikat
Pripreme za državnu maturu
Prijevodi svih vrsta tekstova i dokumenata

KornhauserMesaric

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
10.04.2024. u 17:45
Do isteka još
Oglas prikazan
1319 puta

KornhauserMesaric

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska