• SUDSKI TUMAČI I PREVODITELJI ZAGREB PREVODIMO 18 EUROPSKIH JEZIKA
  • Nemoj propustiti priliku!

SUDSKI TUMAČI I PREVODITELJI ZAGREB PREVODIMO 18 EUROPSKIH JEZIKA

Cijena
19,91 €
Šifra oglasa: 42874724

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb, Trnje, Kruge
Pravni subjekt / obrt
Ad Acta prijevodi d.o.o.

Opis oglasa

Mjesto: Ulica grada Vukovara 222, 10 000, Zagreb

Radno vrijeme: PON-PET 08:30 – 18:00, SUB 09:00 – 12:00

mail: info@prijevodiadacta.com

tel.: +385 1 3778002, 098/231-979

www.prijevodiadacta.com

Ad Acta prijevodi, ured za pružanje usluga ovjerenog i neovjerenog prijevoda odlikuju visokokvalitetna usluga, povoljne cijene i strogo poštivanje rokova.

U ponudi imamo 18 europskih jezika: engleski, njemački, talijanski, španjolski, rumunjski, češki, švedski, srpski, francuski, poljski, slovenski, slovački, mađarski, makedonski, ruski, bugarski i ukrajinski.

Prevodimo sve vrste osobnih dokumenata fizičke osobe (rodni i vjenčani listovi, svjedodžbe srednje škole, diplome, potvrde o nekažnjavanju, pisma preporuke), kao i stručne tekstove poput liječničkih nalaza ili rješenja sudova.

Pravnim osobama nudimo uslugu ovjerenog i neovjerenog prijevoda brošura, kataloga, certifikata i potvrda, izjava, ispitnih izvješća i tehničkih listova, izvoda iz sudskog registra, dokumenata o osnivanju društva, i mnogih drugih.

CJENIK

Propisana cijena za 1500 slovnih znakova (jedne prevoditeljske kartice) bez razmaka iznosi 19,91 EUR + 25% PDV. Cijenu prvenstveno prilagođavamo zahtjevnosti teksta i roku određenom za prijevod, a zatim i samom dokumentu i ukupnom broju kartica.

U slučaju veće količine dokumentacije za fizičke, kao i za pravne osobe, te prijevoda tipizirane dokumentacije (poput rodnih listova), možemo ponuditi nešto povoljniju cijenu.

VAŽNO!

Kako bismo Vam mogli dati odgovarajuću ponudu s navedenim rokom i cijenom, potrebno nam je dostaviti dokument koji se prevodi putem maila, navesti traženi jezik i eventualni rok u kojem Vam je prijevod potreban. Ponude povratno šaljemo mailom u roku od nekoliko minuta od slanja zahtjeva, a prijevod ne uzimamo u obradu prije pisane potvrde ponude dostavljene mailom. Po završetku prijevoda i uredno podmirenom iznosu za pruženu uslugu, digitalnu inačicu prijevoda dostavljamo putem e-maila, a papirnati primjerak možete preuzeti u našem uredu ili
putem pošte. U slučaju slanja poštom, potrebno je navesti šaljemo li pošiljku preporučeno, te, ovisno o slučaju, izvršiti nadoplatu za troškove slanja poštom.

Dodatne informacije

Popis usluga

  • Ovjereni,neovjereni prijevod,usmeni prijevod
  • Lektura stranih tekstova
  • Usluge ovlaštenog prevoditelja

AdActaprijevodi

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
15.02.2024. u 08:36
Do isteka još
Oglas prikazan
38 puta

AdActaprijevodi

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska