• SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
  • Nemoj propustiti priliku!

SOLARNA ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA

Cijena
890 €
Šifra oglasa: 40745661

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Primorsko-goranska, Rijeka, Krnjevo

Opis oglasa

890 Eura za 1kW "KLJUČ U RUKE" !!!
Cijena uključuje ispitivanje objekta, dizajn, montažu i troškove opreme.

TESLA DISTRIBUTION d.o.o., - RJEŠENJA ZA SOLARNE ELEKTRANE
Postanite vođa u energetskoj revoluciji! Predstavljamo vam našu vrhunsku uslugu - "Ključ u ruke" implementacija solarnih elektrana!

U našoj inženjerskoj tvrtki posvećeni smo pružanju najnaprednijih i najinovativnijih rješenja za solarnu energiju. S ponosom vam predstavljamo našu uslugu "Ključ u ruke" koja obuhvaća sve faze implementacije solarnih elektrana, koristeći najnovije pristupe i tehnologije.

Zašto biste odabrali našu uslugu? Evo nekoliko ključnih razloga:

1. Studiozno proučavanje objekta: Naš tim stručnjaka će temeljito proučiti vaš objekt kako bismo identificirali najbolje moguće lokacije za solarnu elektranu. Analiziramo klimatske uvjete, orijentaciju, krovne površine i druge faktore kako bismo osigurali optimalnu energetsku učinkovitost.

2. Razvoj projektne dokumentacije: Naši inženjeri će izraditi detaljan plan i projektne dokumente za vašu solarnu elektranu. Koristimo najnovije pristupe i tehnologije kako bismo osigurali visoku efikasnost, sigurnost i pouzdanost vašeg sustava.

3. Profesionalna instalacija i puštanje u rad: Naši stručnjaci će se pobrinuti za brzu i preciznu instalaciju solarnih panela, invertera i drugih komponenti sustava. Koristimo najbolje prakse i provjerene metode kako bismo osigurali besprijekoran rad vaše solarnog postrojenja.

4. Korištenje najnovijih pristupa i tehnologija: Naša tvrtka je uvijek u koraku s najnovijim trendovima u području solarnih elektrana. Koristimo napredne tehnologije poput praćenja točke maksimalne snage (MPPT), pametnih sustava nadzora i optimizacije, kako bismo postigli najveću moguću energetsku učinkovitost.

5. Održivost i budućnost: Solarna energija je ključna za održivu budućnost. Odabirom naše usluge "Ključ u ruke", aktivno doprinosite zaštiti okoliša i smanjenju emisija štetnih plinova.
6. TESLA DISTRIBUTION D.O.O.u projektima koristi cijeli niz proizvoda za sigurnu, praktičnu i ekonomičnu distribuciju energije i korištenje energije.
Schrack Technik grupa sa sjedištem u Beču, Austrija, vodeća je tehnološka tvrtka specijalizirana za proizvode i rješenja za distribuciju energije i podataka u električnim pločama i naš partner.
K2 Systems, njemački proizvođač montažnih sustava za solarnu tehnologiju, razvija inovativna sustavna rješenja za međunarodnu fotonaponsku industriju od 2004. godine. Izrađena od visokokvalitetnog aluminija i nehrđajućeg čelika koji osiguravaju izdržljivost i visoku otpornost na koroziju. 12-godišnje jamstvo proizvođača za krajnje kupce.


STVORIMO ZAJEDNO FINANCIJSKU I ENERGETSKU NEOVISNOST BEZ ŠTETE PO PRIRODU!


TESLA DISTRIBUTION d.o.o.
Milutina Baraca 62, 51000, Rijeka, Croatia
OIB 94481390980
ulyana.k@tesladistribution.eu
+385919873527
http://tesladistribution.hr/

Dodatne informacije

Popis usluga

  • dizajn
  • instalacije
  • puštanje u rad

Tesla Distribution

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.05.2024. u 11:45
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
172 puta

Tesla Distribution

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska