• HUMMINBIRD Helix 7 Chirp MDI GPS G4
  • HUMMINBIRD Helix 7 Chirp MDI GPS G4
  • HUMMINBIRD Helix 7 Chirp MDI GPS G4
  • HUMMINBIRD Helix 7 Chirp MDI GPS G4
  • Nemoj propustiti priliku!

HUMMINBIRD Helix 7 Chirp MDI GPS G4

Cijena
801 €
Šifra oglasa: 36918541

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Labin, Labin
Stanje
novo

Opis oglasa

Humminbird Helix 7 CHIRP MDI GPS G4 - 890,00 €
Cijena za jednokratno plaćanje sa popustom je 801,00 €

BESPLATNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU

Zatražite ponudu za bilo koji model Humminbird uređaja, koje nudimo uz povoljne uvijete za plaćanje u gotovini ili virmanu.
Mogućnost kupnje uređaja na kartice:
Erste banke
PBZ banke
Zagrebačke banke

Jedan pogled na HELIX 7 dovoljan je za nepogrešivo svrstavanje u Humminbird obitelj. Sa opcionalnim MEGA Imaging, Dual Spectrum CHIRP, mrežnim opcijama, unikatnim AutoChart Live i Humminbird Basemap-om, riječ je o savršenoj preslici veče brače. Ultra široki omjer daje obilje prostora za gledanje nevjerojatnog Humminbird Imaginga ili pak praćenje detaljnog prikaza mapa. Bez obzira na metu, bez obzira na uvjete, igra je započela.

NAPRAVITE MJESTA ZA SLJEDEĆU GENERACIJU
Jednom smo promijenili pravila igre – a sada ćemo to ponovo uraditi. HELIX serija je evoluirala, pa sada nudi MEGA Imaging+, Dual Spectrum CHIRP i Bluetooth povezivost u odabranim modelima, zajedno sa ekskluzivnim tehnologijama kao što je Humminbird Basemap koji nećete dobiti niti kod jednog konkurentnog sonara u istoj klasi. Snaga. Odvažan dizajn. Jednostavnost upotrebe. U ovoj obitelji, jabuka ne pada daleko od stabla.

UGRAĐENIHANDS-FREE
Predvidite gdje riba grize u bilo kojem trenutku. Bazirano na parametrima kao što je sezona, doba dana, vrijeme i vrsta ribe, opcionalna SmartStrike SD kartica označava područja na HD karti jezera gdje su najveće šanse za pronalaskom lovine. Dostupno na GPS opremljenim HELIX uređajima.

MEGA IMAGING+ I DUAL SPECTRUM CHIRP
Otključajte više detalja nego ikada prije sa neusporedivom razlučivosti i povećanom dubinom i rasponom pomoću novog Huminbird Mega Imaging+. Za drugačiju perspektivu, prebacite se na novi Dual Spectrum CHIRP. Uz više opcija, prikaz dna i ribljih lukova bit će savršen, uz nevjerojatnu razlučivost objekata. Oboje je dostupno na odabranim HELIX uređajima.

ULTRA SVJETLI LCD ZASLON
Bacite više svijetla na svijet ispod broda uz pomoć impresivne, u klasi najboljeg LCD zaslona HELIX serije koji isporučuje maksimalnu bistrinu čak i na direktnom sunčevom svjetlu.

HUMMINBIRD MAPIRANJE I i-PILOT LINK FOLLOW
Navigirajte sa detaljnim i ekskluzivnim mogućnostima Huminbird LakeMaster-a, identificirajte pozicije sa SmartStrike kompatibilnosti i mapirajte dubinske konture vode ispod vas, tvrdoću dna ili linije vegetacije sa AutoChart Live*. Upotrijebite opcionalni i-Pilot Link kako bi automatski pratili mapirane dubinske konture s kompatibilnim Minn Kota trolling motorom.

SMARTSTRIKE KOMPATIBILNO
Predvidite gdje riba grize u bilo kojem trenutku. Bazirano na parametrima kao što je sezona, doba dana, vrijeme i vrsta ribe, opcionalna SmartStrike SD kartica označava područja na HD karti gdje su najveće šanse za pronalaskom lovine. Dostupno na GPS opremljenim HELIX uređajima.

PLUG-AND-FISH MREŽA
Brzi Ethernet dopušta brzo povezivanje sa Minn Kota i-Pilot Link, Humminbird 360 Imaging i dodatnim HELIX ili SOLIX uređajima.
Dostupno na odabranim HELIX uređajima.

Karta

Objekti u blizini

AQUAMARINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
26.04.2024. u 08:19
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1304 puta

AQUAMARINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska